Sælg din ferieejendom med Balkan Vacation Homes

Professionelt salg og rådgivning i forbindelse med salg af din ejendom i Bulgarien

At sælge din ejendom er en meget vigtig beslutning, og det er derfor meget vigtigt at vælge en engageret ejendomsmægler, der leverer en ordentlig service hele vejen igennem salgsprocessen. Med Balkan Vacation Homes har vi en velafprøvet procedure, der sikrer gennemsigtighed og grundighed i alle faser af salget.

I de fleste tilfælde har vi selv de nødvendige kompetencer til at sælge en ejendom, og i tilfælde hvor det er nødvendigt, har vi et netværk af udvalgte lokale eksperter (såsom ejendomsadvokater, skatteeksperter osv.) som vi samarbejder med for at sikre, at salg af ejendommen bliver en sikker og problemfri proces.

Som et første skridt gennemfører vi en omhyggelig inspektion af din ejendom og det lokale område, hvorefter vi vil foreslå en realistisk vurdering af ejendommens værdi

Næste trin er at lave en handlingsplan for, hvordan vi kan sælger din ejendom, og vi vurderer de juridiske aspekter i forbindelse med salget.

.

Nedenfor kan du læse nogle grunde til, hvordan du kan drage fordel af at arbejde med os:

Vi har et godt lokal kendskab.

I en årrække har vi været repræsentative for et af de største sommerhusudlejningsselskaber i Europa på det bulgarske marked (NOVASOL). I denne funktion har vi arbejdet med såvel bulgarske som udenlandske ejere af feriehuse og lejligheder. Desuden har vi været involveret i flere investeringer i fast ejendom i landet. Disse erfaringer har givet os en dyb indsigt i markedet for ferieboliger her i Bulgarien, samt givet os ekspertise inden for bulgarsk ejendomsret og et netværk af lokale eksperter til at trække på i situationer, hvor det er nødvendigt.

Vi er direkte repræsenteret på nogle af de vigtigste salgsmarkeder.

Vi markedsfører din ejendom såvel lokalt som på nøglemarkeder i hele Europa med specifikt fokus på de vigtigste markeder, som i dag er i Central- og Østeuropa. Således har vi vores kontor for Centraleuropa (der dækker Slovakiet, Tjekkiet, Østrig og Tyskland) med baseret i Prag. Dette betyder, at vi er i stand til at være lydhøre over for markedskravene i de forskellige lande og reklamere og betjene potentielle kunder på lokale sprog. For dig som sælger øger det muligheden for at få din ejendom solgt.

Vi rådgiver dig såvel partisk som juridisk og tager os af alle de nødvendige formaliteter, indtil din ejendom er solgt.

Vores tilgang til salg er baseret på en integreret proces, der blandt andet inkluderer:

 • Vi udarbejder en for købsaftale (almindelig i Bulgarien) og foretager en juridisk kontrol af skødet samt alle andre nødvendige dokumenter.
 • Vi tager os af registreringen af ​​alle nødvendige dokumenter for dig.
 • Vi sikrer, at de finansielle transaktioner finder sted på en juridisk og sikkerhedsmæssig tilfredsstillende måde, og at ejerskabet først overføres, når du har modtaget pengene fra salget på din konto.
 • Vi hjælper dig med at udarbekde en fuldmagt, så du ikke behøver at komme til Bulgarien.
 • Vi sikrer, at der er en korrekt refusionsopgørelse, der viser, hvad du og køberen skylder hinanden. (En saldo inkluderer typisk udgifter til ejendomsskat, forsikring osv.) Alle beløb afregnes i forhold til overtagelsesdatoen og afregnes i overensstemmelse hermed.

Kort sagt tager vi os af alle praktiske forhold fra start til slut i salgsprocessen og i modsætning til nogle andre mæglere eller mellemmænd; opkræver vi i de fleste tilfælde ikke ekstra gebyrer for disse tjenester.

Vi arbejder med netværkspartnere (mæglere) på markeder, som ikke er vores hoved markeder.

Vi har et netværk af udvalgte ejendomsmæglere, der sikrer, at din ejendom vil blive promoveret bredt gennem udvalgte og kvalificerede salgskanaler på en koordineret og integreret måde. Dette øger chancerne for, at din ejendom sælges hurtigt sammenlignet med at lade flere tilfældige ejendomsmæglere eller en bestemt mægler sælge din ejendom.

Overvejer du at sælge din ejendom?

Anmod om en gratis salgsevaluering

Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at arrangere et tidspunkt, hvor vi foretager en salgsvurdering af din bolig med dig.

Integrerede løsninger

Vi sælger ikke kun din ejendom, vi tilbyder også at hjælpe dig og tage sig af hele salgsprocessen i en sikker og gennemsigtig måde.
Kontakt os i dag for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig

+359 988 732 498

Valg mellem at arbejde med en eksklusiv eller ikke eksklusiv salgsaftale

Vi tilbyder at sælge din ejendom med en eksklusiv eller ikke-eksklusiv salgsaftale. Uanset om du arbejder med en eksklusiv aftale eller en ikke-eksklusiv aftale, ser vi det som vores vigtigste opgave at tilbyde dig en sikker og problemfri salgsproces fra start til slut. Ikke desto mindre er der nogle yderligere fordele ved at underskrive en eksklusiv aftale.

En integreret marketingindsats for salg af din ejendom.

Nogle mennesker mener, at en ikke-eksklusiv kontrakt er bedre, fordi flere ejendomsmæglere sælger den samme ejendom. Det er ikke nødvendigt sandt. For det første arbejder vi med lokale såvel som internationale netværkspartnere i bestemte områder. Det betyder, at selvom du underskriver en eksklusiv kontrakt med os, betyder det ikke, at vi er det eneste firma, der forsøger at sælge din ejendom. En eksklusiv kontrakt med os betyder snarere, at vi som din repræsentant er i stand til at lave et promoverings Mix, der optimerer chancerne for at få din ejendom solgt gennem den optimale blanding af salgs- og marketingkanaler.

Vi er fuldt ud dedikerede til at sælge din ejendom

Når du indgår en eksklusiv aftale, har du et ægte samarbejdsforhold med Balkan Vacation Homes, og det betyder, at vi afsætter maksimale ressourcer til at arbejde på dine vegne.

 • Vi tager profesionele fotos af din ejendom og udfærdiger en salgsopstilling.
 • Vi rådgiver dig om, hvad du kan gøre for at øge dine chancer for at sælge. For eksempel kan vi foreslå renoveringer, der øger værdien af ​​din ejendom langt ud over omkostningerne ved renoveringen.
 • Eftersom det kræver planlægning og en helhjertet indsats for at sælge din bolig på et marked blandt titusinder af andre boliger udarbejder en reklame- og markedsføringsstrategi for din specifikke ejendom,
 • Du modtage en handlingsplan, der ikke kun inkluderer en vurdering af husets pris, men inkluderer en vurdering af, hvilke købere der vil være interesserede i din bolig, en markedsføringsplan for salget af din bolig og særlige omstændigheder vi er blevet enige om i forbindelse boligsalget.
 • Kort sagt, hvis du beslutter at lave en eksklusiv aftale, har du et professionelt team, der arbejder på dine vegne med at finde den rigtige køber og ikke fokuserer på at være den første til at sælge ejendommen til den første, men ikke nødvendige bedste køber.
 • Den risiko, du løber ved at indgå en eksklusiv aftale, er lav, og du kan vælge en varighed af aftalen fra 60 dage op til et år

Fordelene ved en eksklusiv aftale opvejer ofte ulemperne.