Golf i Bulgarien

Golf i Bulgarien

Luksuslejligheder til leje eller salg, med panoramaudsigt over golfbaner, sotrtehavet og en vidunderlig natur 

I Cape Kaliakra i Bulgarien, har du chancen for at spille golf på tre af de fineste golfbaner i Europa.

Balkan Vacation Homes Golf er specialiseret i at udleje og sælge golfejendomme i Bulgarien og kan hjælpe dig med at finde din drømme feriebolig.

De tre golf og spa resorts ved Sortehavskysten – Lighthouse, Thracian Cliffs and Black Sea Rama,

Lighthouse golf and spa resort

Resortet

Lighthouse Golf Resort ligger ved siden af to andre golfkomplekser, som er Black Sea Rama og Thracian Cliffs. Alle tre har en fantastisk udsigt over Sortehavet og nogle af de bedste golfbaner i Europa. .

Lighthouse Golf Resort ligger på toppen af White Cliffs med en fantastisk udsigt over golfbanerne og havet, kun få minutter fra alle de faciliteter, området har at tilbyde.
Komplekset har smukke grønne områder, swimmingpools med havudsigt, fitnesscenter og 24 timers sikkerhed. Komplekset har mange faciliteter, så som adskillige restauranter, barer, et 3000 m2 spa- og wellness-center – professionel golfbane – 2 tennisbaner, en fodboldbane – legeplads og transport til stranden.

For foden af klippen, hvor resortet ligger, er der en uspoleret strand, der har liggestole og parasoller, vandaktiviteter og en restaurant. Liggestole, parasoller og shuttle-service er tilgængelige om sommeren.

Der er 5 km til Balchik med den hyggelige havnepromenade. I Balchik er der også attraktioner såsom det historiske museum og en botanisk have.

Golf

Lighthouse Golf Course er en af de smukkest beliggende golfbaner i Europa og har været en del af European Tour Properties siden 2016, og dens 18-hullers golfbane er designet af – Ian Woosnam. Desuden er Lighthouse Golf & SPA Resort vinder af det bedste golfhotel i Bulgarien, der blev tildelt ved World Golf Awards i 2016,

Golf Data

 • Member of BGA and EGA
 • 18 holes
 • Par 71
 • 6100 m golf course
 • Slope 128
 • Rating 70
 • Green fee 49-89 €
 • Yearly green fee for owners for unlimited golf 700 €

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort

Resortet

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort ligger ved den nordlige del af the White Cliffs. Golfbanerne dækker 85 hektar med virkelig smuk Cliffside-panoramaudsigt og en 18-hullers Gary Player Signature golfane.

Der er to små “landsbyer” i komplekset. Den ene er Marina Village, som ligger ved foden af klippen lige ved siden af stranden. Dette er også det kommercielle og underholdningscenter for Thracian Cliffs. Den anden er Hillside Village, som ligger 150 meter fra havet lidt højere oppe end Marina vilage hvilket giver den en fantastisk udsigt
Resortet har en private strand kun 850 meter væk med parasoller og håndklæder til rådighed. 20 minutters gang fra resortet er Bendida Beach, som er, Det er en lille hyggelig strand med smukke stenede skråninger.

Der er flere restauranter på i resortet, hvor der serveres såvel internationale retter som traditionelle bulgarske retter.
Resortet ligger 5 km fra Kavarna og 60 km fra Varna. Der er 5 km til Balchik. De to andre golfresorter Black Sea Rama og Light house ligger 10 km væk.

Golf.

Signature Championship golfbanen er designet af Gary Player, der har beskrevet den som “den smukkeste golfbane, jeg nogensinde har set i verden”. Hvert hul er signatur med fem forskellige tees at vælge imellem og en fantastisk havudsigt. Thracian Cliffs Golf & Beach Resort, vinder af prisen ‘European Resort of the Year 2014’

Golf Data

 • Member of BGA and EGA
 • 18 holes,
 • Par 72
 • 6,423 meters golf course
 • Slope 145
 • Rating 75
 • Green fee 59-109 €
 • Annual club membership (unlimited golf) 1800 €

Black Sea Rama

Resortet

Black Sea Rama ligger lige ved siden af Lighthouse Golf and Spa Resort og 10 km fra Thracian Cliffs Golf & Beach Resort. Ligesom Lighthouse Golf and Spa Resort er der en fantastisk udsigt til Cape Kaliakra og Cape Galata.

Indkvarteringen i komplekset består af luksuriøse villaer og lejligheder i fire forskellige enklaver i resortet. Alle bygningerne er små bygninger på en eller to etager, dekoreret med naturlige materialer, der giver en privat og hyggelig atmosfære. Alle huse har enten privat pool eller pools, der deles med andre huse i området.

Der er fire restauranter i komplekset og mulighed for mange udendørs faciliteter. Stranden deles med Light House resortet, og der kan arrangeres transport til og fra stranden.
Golfresortet ligger kun 55 km fra Varna og 6 km fra Balchik.

Golf

BlackSeaRama har en klassisk links golfbane. Golfbanen er designet af Gary Player og er den første mesterskabs signatur golfbane i Bulgarien. Golfbanen ligger på toppen af klipper med en fantastisk udsigt og streng udfordring på grund af kystvinden.

Golfbanen er rimelig flad, og de største udfordring kommer i form af søerne og de forskellige bakker spredt over hele banen

Golf Data

 • Member of BGA and EGA
 • 18 holes
 • Par 72
 • 6648 meters golf course
 • Slope 113
 • Rating 72.0
 • Green fee 60-90 €
 • Annual club membership (unlimited golf) 1600 €

Lejligheder og huse til salg eller leje

Nedenfor kan du se vores nuværende tilbud på golflejeligheder og huse. Ønsker du mere information eller finder du ikke en bolig blandt vores tilbud som passer til dine ønsker og behov, kontakt os venligst, da vi har et godt netværk i omrædet der kan hjælpe fig til at finde en bolig som opfylder dine behov.

Udlejning

Tre værelses lejlighed med havudsigt

Lejligheden består af to soveværelser, to badeværelser, en stor stue med sovesofa og spiseplads til seks personer. Fladskærm og DVD samt Wi-Fi. Vaskemaskine. Lejligheden har tre balkoner med udsigt over Sortehavet, golfbanen og poolen

1 Juni – 31 Juni 56 EUR / Dag

1. Juli  – 19. August : 65 EUR / Dag

20. August  – 1. Oktober: 56 EUR/ Dag

2. Oktober – 7. Maj  52 EUR/ Dag

 

Book her

TIL SALG I LIGHTHOUSE GOLF RESORT

Top tilbud

Treværelses penthouse lejlighed i Lighthouse Golf Resort med havudsigt  

Lejligheden ligger på 5. sal i Lighthouse Golf & SPA Complex og har en fantastisk udsigt over skoven, havet og poolen. Lejligheden har et samlet areal på 107 m2
Lighthouse Golf & SPA Complex ligger på et plateau over strandområdet “Den Hvide Lagune”. Lejligheden er møbleret og har et fuldt udstyret køkken, en stor stue, to badeværelser, et med badekar, et med bruser og en solterrasse med havudsigt. (Terrasse adgang fra stuen og begge soveværelser)

 54.795 €

LÆS MERE

 Rækkehus “villa” i Lighthouse spa & golf resort på 88 m2.

Denne villa ligger i Lighthouse Golf & SPA Complex, som er placeret på et plateau over White Lagoon-strandområdet. Fra huset er der udsigt til skoven, golfbanen og swimmingpoolen.

Huset er fuldt møbleret og har et fuldt udstyret køkken. I stue etagen er der en entré, en rummelig stue med direkte adgang til terrassen. Der er også et åbent køkken med spiseplads. På første sal er der to soveværelser, et badeværelse med toilet, korridor og en terrasse.

Bortset fra golf tilbyder komplekset mange faciliteter såsom tre udendørs swimmingpools, en indendørs pool, et fitnesscenter og spa-center, flere restauranter og barer, et minimarked og flere sportsfaciliteter såsom tennisbasketball og volleyball

 57.000 €

LÆS MERE

To værelses lejlighed i Lighthouse Golf Resort 

75m2 lejlighed med 1 soveværelse i Lighthouse Golf & SPA Complex på tredje sal. Komplekset er beliggende på et plateau over strandområdet White Lagoon.

Lejligheden består af et soveværelse, et badeværelse, en stor stue med sovesofa og spiseplads til 4 personer. Fladskærm og DVD samt Wi-Fi. Vaskemaskine. Lejligheden har en balkon med udsigt over golfbanerne

 37.950€

LÆS MERE

TIL SALG I KALIAKRA GOLF & SPA RESORT

Top tilbud

92 m2, toværelses lejlighed i et luksuriøst golf- og spa-kompleks nær Albena og Balchik.

Denne rummelige 2værelses lejlighed består af en entré, en stue med pejs og et tekøkken, 1 soveværelse, et badeværelse med toilet, et vaskerum og en terrasse med udsigt over poolen og delvis havudsigt. Lejligheden er komfortabelt indrettet med kvalitetsmøbler.

Det luksuriøse kompleks “Kaliakria Resort” ligger på dem og ligger i hjertet af den såkaldte. Den bulgarske riviera i den Persiske Golf, som tilbyder den smukkeste og mindste udsigt over Sortehavskysten.

Området har: SPA-center, tennisbaner, sejlads, dykning, golf, jagt og fiskeri osv. Komplekset tilbyder udendørs swimmingpools, vandbar, barer og restauranter, butikker, grønne områder, fitness / sauna / massage, børneklub, legeplads, komplet ejendom, ovn.

Afstande
Strand 3,1 km
Hav 600 m
Blandet korn gåtur 100 m
Thrakiske klipper Golf 700
Fyrtårn Golf 6 km
Sortehavet Rama Golf 5 km.
Lufthavn: 40 km
Balchik 10 km.

 55,620 €

LÆS MERE

TIL SALG I THRACIAN CLIFFS GOLF & BEACH RESORT

Top tilbud

To-værelses luksus lejlighed i Thracian Cliffs Golf & Beach Resort

Denne 2 værelses lejlighed er beliggende i “Thracian Cliff Golf Resort” i betagende natur kombineret med enestående service.

Den to-værelses lejlighed med et samlet areal på 92,8 kvm. består af: stue med køkken, gæstetoilet, 1 soveværelse med badeværelse og toilet, hyggelig terrasse med komfortable møbler med havudsigt. Lejligheden er fuldt møbleret og udstyret med alt hvad du behøver.

Resortet har den private strand kun 850 meter væk med parasoller og håndklæder. 20 min. Gang fra resortet er Bendida Beach, som er en lille hyggelig strand med smukke stenede skråninger,

Der er flere restauranter på feriestedet, hvor der serveres såvel internationale retter som traditionelle bulgarske retter.

121.000 €

LÆS MERE

TIL SALG I BLACK SEA RAMA

De bedste tilbud

Luksuriøs villa med privat infinity-pool i Black Sea Rama.

Luksuriøs villa med privat infinity-pool. Villaen ligger på første linje på en malerisk bakke med en enestående udsigt over havet og det ikoniske 18-hullers golfkompleks Black Sea Rama.

Ejendommen, vi tilbyder, har et samlet bebygget areal på 143 m2 og består af en rummelig stue med pejs og fuldt udstyret køkken, 2 store soveværelser, hver med eget badeværelse med badekar og toilet, og opbevaringsplads. Hvert af værelserne har en direkte unik havudsigt.

Muligheden for udskudt betaling eller delvis finansiering er mulig

270.000 €

LÆS MERE

For tilbud i Black Sea Rama eller Thracian Cliffs  kontakt os venligst

Location

Weather in the area

Balkan Vacation Homes

Balkan Vacation Homes er placeret i Varna, Bulgarien. I de sidste 4 år har vi arbejdet med at leje sommerhuse ved Sortehavskysten i Bulgarien som repræsentant for det danske firma Novasol. Siden 2018 har vi udvidet vores fokus til at omfatte Serbien, Makedonien og det indre Bulgarien. Da mange af vores kunder har udtrykt ønske om at sælge deres ejendomme, er vi startet i ejendomsbranchen.

Vi kan hjælpe dig med at arrangere rejsen til Bulgarien og kan i første omgang arrangere en virtuel fremvisning

Telefon: +359 988 732 498

Whatsapp : +359 988 732 498

Sprog : dansk  engelsk  tjekkisk

Kontakt os