Golf i Bulgarien

Golf i Bulgarien

Luksuslejligheder til leje eller salg, med panoramaudsigt over golfbaner, sotrtehavet og en vidunderlig natur 

I Cape Kaliakra i Bulgarien, har du chancen for at spille golf på tre af de fineste golfbaner i Europa.

Lighthouse golf and spa resort

Lighthouse Golf Resort ligger ved siden af er to andre golfkomplekser som er Black Sea Rama og Thracian Cliffs. Alle tre  tilbyder en fantastisk udsigt over Sortehavet og nogle af de bedste golfbaner i Europa. .

Lighthouse Golf Resort ligger på toppen af white cliffs med en fantastisk udsigt over golfbanerne og havet, kun få minutter fra alle de faciliteter, som området kan byde på.

For foden af klippen hvor resortet ligger, er der en uspoleret strand, der tilbyder liggestole og parasoller, vandaktiviteter og en restaurant. Der tilbydes gratis liggestole, parasoller og shuttle-service om sommeren.

Der er 5 km til Balchik med dens hyggelige havnepromenade. I Balchik er der også attraktioner såsom det historiske museum og en botanisk have.

Den berømte Albena strand, som er en af de bedste i Bulgarien, ligger 8 km mod syd, hvor turister fra hele verdenen holder deres sommerferie hvert år

Komplekset har smukke grønne områder, swimming pools med havudsigt, fitnesscenter og 24 timers sikkerhed. Der er desuden adskillige restauranter, barer,  et 3000 kvm Spa- & wellness-center – professionelle golfbane – 2 tennisbaner og en fodboldbane – legeplads  og transport til stranden.

GOLF

Lighthouse Golf Course har været en del af European Tour Properties siden 2016 og dens 18-hul golfbane er designet af – Ian Woosnam. Udover at være “state of the art golfbane” er golfbanen også designet med henblik på at give et en visul oplevese i form at de betagende landskab.

Lighthouse Golf & SPA Resort er vinderen af Best Golf Hotel i Bulgarien tildelt af World Golf Awards ™.i 2016

Klubhuset tilbyder omfattende faciliteter, så som førsteklasses restaurant, en bar og en Pro-shop, hvor du finder de bedste mærker af golfartikler. Du finder også buggies og lockers her og et Golf Academy hvor du kan du forbedre dine slag med den nyeste video- og computerassisterede træningsmetoder.

Golf sæsonen er lang og helt hen i oktober / november kan du få golfoplevelser i et behageligt klima

Data

• Member of BGA and EGA
• Par 71
• 6100 m golf course
• slope system – slope 128
• Rating 70
• Green zones: 11 560 sq.m.
• Tea zones:36 000 sq.m.
• Fairway zones: 222 000 sq.m.
• Rough zones: 580 000 sq.m.
• Lakes: 5 lakes – in total with an area of 33 000 sq.m.
• Golf cart trails: 12 km
highest green fee  64 €

Lejlighederne’

Lejlighederne har store terrasser med panoramaudsigt,  møbleret med kvalitets møbler, fuldt udstyret køkken med high-end apparater, aircondition. Alle enheder har tilknyttet sikre parkeringspladser. Der er et udvalg af 2 og 3 værelses lejligheder, med priser fra 29.000 € ved køb og ved udlejning fra 44 EUR / dag .

 Specielle tilbud

Udlejning

Tre værelses lejlighed med havudsigt

Lejligheden består af to soveværelser, to badeværelser, en stor stue med sovesofa og spiseplads til seks personer. Fladskærm og DVD samt Wi-Fi. Vaskemaskine. Lejligheden har tre balkoner med udsigt over Sortehavet, golfbanen og poolen.

1. July  – 19. August : 65 EUR / Dag    Nu 56 EUR / Dag

20. August  – 9. September  : 56 EUR / Dag Nu 48 EUR / Dag

10 September   –  1. Oktober :  56 EUR / Dag Nu 48 EUR / Dag

11. Oktober – 7. Maj  56 EUR / Dag Nu 44 EUR / Dag

Tilbudspriser gælder for bookinger på en uge eller mere

Book her

.

Til Salg

To værelses lejlighed i Lighthouse Golf Resort

57m2 lejlighed med 1 soveværelse i Lighthouse Golf & SPA Complex på tredje sal. Komplekset er beliggende på et plateau over strandområdet White Lagoon.

Lejligheden består af et soveværelse, et badeværelse, en stor stue med sovesofa og spiseplads til 4 personer. Fladskærm og DVD samt Wi-Fi. Vaskemaskine. Lejligheden har en balkon med udsigt over golfbanerne

29.500 €

LÆS MERE HER

Tre værelses lejlighed med havudsigt Lighthouse Golf Resort

117, 97 m2 stor treværelses lejlighed er beliggende i Lighthouse Golf & SPA Complex på fjerde etage. Komplekset er beliggende på et plateau over strandområdet White Lagoon. Lejligheden har en solrig terrasse med havudsigt.

Lejligheden har to soveværelser med dobbeltsenge, to badeværelser, en stor stue med sovesofa og spiseplads til seks personer. Fladskærm og DVD samt Wi-Fi. Vaskemaskine. Lejligheden har tre balkoner med udsigt over Sortehavet, golfbanen og poolen

 44.980 €

LÆS MERE HER

Stor toværelses lejlighed på 75 m2 med havudsigt

Denne toværelses lejlighed på 75 m2 ligger i Lighthouse Golf & SPA Complex på 2. sal, som er beliggende på et plateau over strandområdet White Lagoon. Fra lejligheden er der en fantastisk udsigt over Sortehavet. Lejligheden har et fuldt udstyret køkken en stor stue, et badeværelse, og en stor solrig terrasse med havudsigt.

I komplekset er tre udendørs svømmebassiner, en indendørs pool, et fitnesscenter og spa-center, flere restauranter og barer, et minimarked og en imponerende golfbane.

 37.300 €

LÆS MERE HER

Location

 

Balkan Vacation Homes

Balkan Vacation Homes er beliggende i Varna i Bulgarien. I de sidste 4 år har vi arbejdet med at leje ferieboliger ved Sortehavskysten i Bulgarien som repræsentant for det danske firma Novasol. Siden 2018 har vi udvidet vores fokus til også at omfatte Serbien, Makedonien og det indre Bulgarien. Da mange af vores kunder har udtrykt ønske om at sælge deres ejendomme,  startede vi i Ejendomsmægler branchen i 2019.

Vi taler dansk og kan hjælpe dig med at arrangere turen til Bulgarien

 

For mere information os på

Telefon: +359 988 732 498

Eller email os på

info@balkanvacationhomes.com